606 964 664   
606 964 664

seguimentcerdanya@gmail.com
 
 
       
 

Apostant per la qualitat , la innovació i la serietat i fiabilitat dels seus productes , Seguiment Cerdanya aposta fermament per la gespa artificial de Verdalia .

Pioners en gespa artificial des de 2006 , Verdalia ha liderat la innovació en gespa sintètica decoratiu , amb el seu model Bermuda , líder en vendes des de la seva creació i evolucionat fins a l'actualitat .

Més de 10.000 instal · lacions de gespa artificial realitzades avalen l'experiència d' Verdalia en jardins , zones públiques , llocs d'oci i gran varietat de llocs on la gespa artificial segueix donant beneficis .

La gespa artificial és un producte responsable amb el medi ambient ja que estalvia un 98 % d'aigua , evita l'ús de pesticides i manteniment respecte a la gespa natural .

Verdalia és l'empresa pionera a Espanya en gespa artificial d'alta qualitat . Liderant el mercat des del 2006 , i amb el suport dels nostres socis de negoci amb més de 20 anys d'experiència en la fabricació de gespa sintètica i gestió d'espais verds , sent en l' actualitat els NOMBRE 1 Mundial en el sector de la gespa sintètica .

VERDALIA ofereix un nou concepte de gespa artificial d'última tecnologia amb dissenys de fibra intel · ligent que es comporta com l'herba natural .